Hej och välkommen till Syverkstans nya blogg!

Här kommer du att kunna följa vad som händer i min lilla verkstad framöver. Quiltar ska sys, broderier broderas och mönster skapas. Men först ska idéerna komma till mig, många har redan anlänt, och sedan ska de bli till verklighet. Det ska funderas, skissas, väljas tyger och färger, funderas igen, ritas mallar och broderier, funderas, broderas och sys, fotograferas, göras en beskrivning, tryckas och packas i påsar. Först därefter är det dags att lägga ut mönstret i shoppen. Mycket jobb med andra ord, men också väldigt roligt. Jag älskar mitt jobb och att få hålla på med tyger och tråd. Hur kul som helst!

 Syverkstan interiör

Så här ser det ut hos mig. Vill du veta mer, klicka på bilden.

För dig som inte besökt Syverkstan tidigare vill jag berätta kort om mig och min verksamhet. Vill du veta mer kan du läsa här. Syverkstan är en verkstad för lappteknik och broderier. Hos mig kan du köpa egendesignade mönster, både i min lilla butik i Oskarström och i min webshop. De flesta av mina projekt innehåller ”bilder” i någon form, mest broderier men också applikationer. Du hittar många väggbonader men också större quiltar. Det finns väskor, löpare, kuddar och lite annat smått och gott. Du hittar projekt för barn och baby också förstås några julprojekt. Det senaste i shoppen är mina samlingar med små broderimönster, tre stycken olika. Du hittar dem här.

100smabroderier -framsida-bild familj-framsida-bild helger-framsida-bild

Vem är då jag? Jag heter Helena Brorhed, är 53 år och bor i Oskarström utanför Halmstad tillsammans med min man. Vi har två vuxna barn, utflugna sedan länge. Det är vår dotter som hjälper mig med inspiration, kreativitet och ibland motivation när det behövs. Hon har också ett finger med i spelet när det gäller min hemsida och fotografering.

Till dig som följt mig tidigare vill jag säga att jag tyckte att det var dags för en nystart även för bloggen, nu när min hemsida och webshop har fått en ansiktslyftning. Dessutom behövde jag hitta en lösning som var lättare att hantera och som gav mig fler möjligheter. Den gamla bloggen finns kvar som ett litet minne, men jag kommer att skriva här i fortsättningen. Hoppas du gillar den nya versionen.

Så småningom kommer högersidan att fyllas av kategorier där du kan söka efter det som intresserar dig. Jag kommer också att lägga till några sidor med tips och idéer efter hand som jag hinner fixa dem.

Vill du se fler bilder gör du det under instagram här till höger. Där kan du också gilla mig på Facebook och se vad som händer där. Även Pinterst har fått en egen knapp om du gillar att samla på bilder.

www.syverkstan.net

Besök min hemsida

Jag hoppas att du vill följa min blogg. Det hittar du också olika möjligheter för i högerspalten. Lämna gärna en kommentar eller en liten hälsning. Det är roligt att få veta att du har varit här.

Det var allt för denna gången, vi hörs snart igen!

bloggsignatur-sve-noframe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *